Szívbőladom.hu etikett

A szívbőladom.hu oldal lényege, hogy egy virtuális piac- és találkozóhelyet biztosítson olyan emberek között, akik az egyik oldalról szívesen eladományozzák nem használt tárgyaikat, a másik oldalról pedig akiknek szüksége lehet ezekre a tárgyakra, és maguknak nem tudnának hasonlót megvenni.

Az oldalon csak tartós fogyasztási cikkeket lehet felajánlani. Élelmiszert, kozmetikumot, tisztítószereket (tehát romlandó árukat), valamint szolgáltatásokat NEM közvetítünk az oldalon, kérjük, ezt tartsátok szem előtt, mielőtt felajánlást tesztek!

Akik adományoznak, feltölthetik az elajándékozni szánt tárgyaikat, akiknek pedig szüksége lenne rá, jelentkezhetnek nála. Egy-egy tárgyra többen is „pályázhatnak”, ezért egy rövid leírást kérünk, hogy miért van szükséged az adott tárgyra, mi a történeted, mi pedig teljes egészében az adományozóra bízzuk, hogy ő kinek szeretné odaadni azt. A „pályázatodban” nem szükséges személyes adatokat megadnod! Az adományozók és keresők az oldalon lévő chat segítségével tudnak egymással beszélgetni személyes adataik megadása nélkül, ezzel biztosítjuk az anonimitást a döntés megszületéséig.

Azért kérünk szöveges jelentkezést a keresőktől, hogy az adományozó saját megérzése, intuíciója és jó szándéka mentén, a beérkező leírások alapján saját maga dönthesse el, kinek szeretné adni az adott tárgyat. Ezek sok esetben biztosan nem lesznek könnyű döntések, és lehet, hogy nem is racionálisak. Az oldal szellemiségében szeretnénk kérni Benneteket, hogy minden adományozó személyes döntését tartsátok tiszteletben.

Az adományozóktól szeretnénk kérni, hogy lehetőség szerint a felajánlott tárgyak eljuttatásáról is Ti gondoskodjatok. Arra bíztatunk Benneteket, hogy az adományokat személyesen adjátok át. Ha erre nincs lehetőségetek, akkor kérünk, hogy lehetőleg ne a megadományozott személlyel fizettessétek ki a szállítás költségét. Tekintsétek ezt is az adomány részének. Azok számára, akik jelentkeznek a tárgyaitokért, minden, számotokra csekélynek tűnő összeg is nagy megterhelést jelenthet.

Végezetül: kérjük, őszinte nyitottsággal, szeretettel, és az egymásba vetett bizalommal legyetek jelen ezen az oldalon.

Related Articles