Hogyan használd az oldalt?

Hogyan adhatsz szívből?

Oszd meg másokkal, amire nincs igazán szükséged! Van, aki nagyon fog örülni neki.


Oszd meg másokkal!

Sok ezer ember örömmel hordaná a ruhákat, amiket te már nem hordasz, használná a dolgaidat, amiket te nem használsz, játszana a játékaiddal, amikkel te már nem játszol...

Ne halmozd tovább tárgyaidat, oszd meg másokkal, tégy boldoggá másokat!
A szívbőladom.hu oldalon lehetőséged van feltölteni a felajánlani kívánt tárgyaidat, vagy jelentkezni mások felajánlásaira.


Hogyan használd az oldalt?

A szívbőladom.hu az ingyenesen felajánlott használati tárgyak piactere, ahol a felajánlások jó helyre juthatnak.

 

 
Ha felajánló vagy:

Ha adományozni szeretnél, hozz létre egy fiókot, majd kattints bele a profilodba, regisztráld be a "Felajánló profilodat", és vigyél fel olyan termékeket (felajánlásokat), amelyeket szívesen odaadományozol másoknak.

A profilodban feltüntetheted az elérhetőségeidet is, írhatsz pár sort magadról, de nem kötelező megadnod a telefonszámodat, mert a belső üzenetküldő segítségével könnyedén felvehetik veled a kapcsolatot enélkül is.

Ha valaki megpályázza a felajánlott termékedet, üzenetet tud küldeni neked, és erről kapsz egy e-mailes értesítést is. A belső üzenetküldő segítségével mindenkivel könnyedén tudsz kommunikálni, aki már egyszer írt neked.

Nem kötelező mindenkinek válaszolnod, és annak adod oda a felajánlásodat, akinek szeretnéd. 

Az átadás-átvételt személyesen beszéld meg az adomány fogadójával.
Ha átadtad a felajánlásodat a keresőnek, kérd meg, hogy írjon egy véleményt rólad a profilodra.

 
Ha kereső vagy:

A kezdőlapon a kereső segítségével rá tudsz szűrni a téged érdeklő kategóriákra, be tudod állítani, hogy milyen körzetben keresel (használhatsz helymeghatározást is) és a szabadszavas kereső segítségével konkrét termékeket is kereshetsz

Egy adott termék adatlapon tájékozódhatsz a felajánlott termékről és annak minden információjáról, amelyeket a felajánló feltöltött. Ha megtetszett egy termék és szeretnél jelentkezni rá, ahhoz be kell jelentkezned.

Hozz létre egy fiókot, hogy jelentkezni tudj termékekre. A termék adatlapon található jelentkezés gomb segítségével felveheted a kapcsolatot a felajánlóval, és egyeztethettek a részletekről.

Ha a felajánlótól megkaptad a terméket, kérjük tedd meg azt az apró szívességet, hogy a felajánló profiljához odaírsz egy kedves véleményt, és feltöltesz hozzá egy képet.

Related Articles