Lomtalanítás előtt adománybolt legyen a cél!

Az adománybolt megcélzása lomtalanítás előtt rengeteg segítséget nyújthat!

Az adománybolt és a lomtalanítás kapcsolata

Hogyan jön az adománybolt a lomtalanítás eseményéhez? Nos úgy, hogy lomtalanítás során rengeteg olyan dologtól is megválunk hirtelen felindulásból, mely amúgy nincs rossz állapotban, és más nagyon szívesen venné hasznát. Épp ezért lomtalanításra készülés előtt érdemes átnéznünk, hogy mi az, mellyel egy adománybolt felkeresése ildomosabb lenne!

Lomtalanítás helyet adománybolt 

A lomtalanítás eseménye egy nagyon hasznos dolog, ám mindig gondoljunk bele, hogy ilyenkor tömegével kerülnek az utcára olyan bútorok, ruhák, vagy bármilyen más használati cikkek, melyeknek egyetlen egy hibája, hogy már nem tartanak rájuk igényt. Márpedig ezek a dolgok az adománybolt falaink belül vannak a legjobb helyen, hiszen rengeteg embernek segíthetnénk velük!

Adománybolt az első, majd csak utána lomtalanítás

Épp ezért mi azt ajánljuk, hogy azokat a dolgokat, melyek kezed ügyébe kerülnek a lomtalanítás során, mindenképpen nézd meg még egyszer, csak utána dobd a kupacra. Ha ugyanis használhatónak gondolod, vagy olyan tárgynak, mely jó állapotban van, és melynek valaki nagyon örülne, ha a tulajdonában lehetne, akkor bármely adománybolt nagyon szívesen veszi, ha beviszed hozzájuk!

Az adománybolt előnyösebb, mint a lomtalanítás

Természetesen a lomtalanítás sem ördögtől való, ám valljuk be, ilyenkor nem olyan helyre kerülnek a dolgok, ahova igazán kellene, hanem a szeméttelepre. Döntsük el mindenképpen, hogy biztosan szemétre való-e az általunk kidobásra ítélt termék, ha pedig nem, vegyük azt a nagyon picike fáradtságot, hogy a közelben levő adománybolt ajtaján visszük be őket inkább ahelyett, minthogy a szeméttelepre száműznénk olyan dolgokat, mely mások számára hasznos dolog lehetne!

Related Articles