Alapítók

Zoli

Életem első negyven éve a szakmai sikerekről és a pénzszerzésről szólt. Miután mindezt elértem, rá kellett jönnöm, hogy az igazi örömet nem ezekből, és nem a tárgyak felhalmozásából szerezhetem meg.

A valódi boldogsághoz az vezet, ha megoszthatom másokkal, amim van. És ha valamit tiszta szívből adunk, az az igazán lélekemelő. A szívbőladom.hu ötlete onnan indult, hogy – lelkes hobbibringásként – van egy biciklim, amire már nincs szükségem, és gondoltam, milyen jó lenne odaadni valakinek, aki nem tud venni magának.

Ez az ötlet burjánzott tovább fokozatosan odáig, hogy hozzunk létre egy virtuális közösségi teret, ahol adományozók és rászorulók egymásra találhatnak.
Mindezt úgy, hogy minél egyszerűbb legyen: nincs cégfenntartás, nincs reklám, nincsenek „járulékos költségek”.

Egyszerűen adhasson, aki szeretne, és kaphasson, akinek szüksége van rá. A (titkos) reményem pedig az, hogy ez a kezdeményezés egy pozitív változást indít az egész társadalomban.

Ricsi

Az oldalt azért hoztuk létre, hogy jobbá tegyük emberek életét; összekössük azokat, akiknek van mit adniuk, azokkal akiknek szükségük van rá, és mindezt a lehető legegyszerűbben tehessék meg.

Nagyon sok jó kezdeményezés van az országban, rengeteg kis központ foglalkozik jótékonykodással. Célom, hogy a Szívből Adom weboldal egy népszerű portál legyen, amely összeköti az embereket.

Boldogan teret adunk ezeknek a mikroszerveződéseknek: szeretnénk, ha a különböző, egymástól független szervezetek megismertethetnék egymás tevékenységeit, akár ötleteket is gyűjthetnek, vagy összefoghatnak, hogy egymást támogatva tegyenek még több jót.

Hatalmas segítség volt az Ideastyle csapatának munkája, akik nélkül nem jöhetett volna létre ez az oldal.

Related Articles